По време на снощния лайф на "Къртицата" Деян Донков довери, че е удрял приятелката си Радина. "Не съм бил Радина. Само съм й удрял по един шамар и съм я дърпал за косата", каза той в "Къртицата".

Актрисата дори подала жалба в полицията, след като актьорът я блъснал така, че да падне. Това станало след негов запой на сватба. Жалбата била подадена на 27 август миналата година, а сватбата била ден по-рано.

В Базата Деян посегна на Радина. Тойя оскуба, а, Кърджилова поиска засилена охрана, защото я било страх от приятеля й.

Четете още: "Къртицата" напрегна връзката на Деян и Радина

"Удрял съм на Радина шамар и съм я хващал за косата, когато е била смъртно пияна. Но не съм я бил, както съм виждал един приятел от НАТФИЗ, който беше арестуван, защото преби жена си на стълбите и я направи на пихтия. Така аз не съм удрял Радина. Съвсем друго е да удариш един шамар на някого, когато е пиян и не знае на кой свят се намира, за да види къде е и кой му говори в момента", опита да се оправдае Деян Донков.



Въпреки че той се закани да напусне шоуто, то в крайна сметка реши да остане. Радина също прецени, че е по-добре да не си тръгва от Базата. Водещият Андрей обясни, че, ако напуснат, няма да вземат обещания хонорар.

Четете още: Връзката на Деян и Радина - пълен фалш?