Автор
Woman.bg

Джей Ло избухна с нов клип и страхотна фигура!

Нека се замислим за секунда или две, има ли друга звезда под звездния небосклон в момента, която да може да се сравни със сексапилната, енергична, чаровна и талантлива Дженифър Лопес? Не мислим...

В началото на месеца споделихме няколко кадри от снимачната площадка към заснемането на новата й песен „Live It Up”, който се състоя на плажната ивица на Форт Лодърделйл.

Четете още: Гореща и секси Джей Ло

Още тогава предполагахме, че ще бъдем много приятно изненадани от крайния резултат, който може да видите по-долу.



Изглежда певицата посреща лятото с перфектна фигура – стегната, но женствена. Благородно й завиждаме и се надяваме и ние да можеш да покажем красиво дупе на плажа това лято.

Наскоро певицата подписа с лейбъла на продуцента, стоящ зад хита на Лейди Гага "Pocker Face".

RedOne заяви, че е много щастлив от този факт: „Това е като сбъдната мечта за мен. Беше страхотно да мога да работя с Дженифър по толкова много добри записи в последните две години и сега е истинска чест това, че тя става част от моя лейбъл”.

Четете още: Джей Ло в клипа на малката Джей Ло

Продуцентът не спести комплиментите си за латино дивата и добави, че присъединяването й към компанията е исторически момент.

Тя ще пусне десетия си студиен албум до края на годината, а засега може да видите видеото към новата песен на Дженифър „Live It Up”, което отново е с участието на Pitbull: