Поп певицата Мария Илиева май е сгодена, подозират фенове на звездата. Изпълнителката пусна на страницата си в социалната мрежа снимка, на която позира с огромен диамантен пръстен.

Фамозното бижу веднага предизвика истерия в мрежата. И много от феновете на певицата заподозряха, че любимката им е сгодена.

Кой обаче е щастливецът, засега не е ясно. Илиева упорито мълчи по въпроса относно любовните си трепети. Певицата грижливо пази в тайна личния си живот и не разкрива името на мъжа до себе си.

От известно време в светските среди се шушука, че известен бизнесмен е омаял красавицата. Но никой все още не е успял да зърне двамата влюбени заедно. Според слуховете Илиева има връзка с женен бизнесмен, който в момента се развежда. И по тази причина двамата се крият далеч от медиите.

Друга клюка гласи, че певицата следва стриктно препоръките на астроложката си. Която я посъветвала да пази връзката си в тайна.

Каква е истината не е ясно, но както изглежда певицата е сгодена. В последно време Мария буквално се стопи от любов и просто сияе от щастие.

Четете още: Мария Илиева и Анелия с обща песен?

Поп звездата, която в момента е на турне редовно пуска снимки с новата си визия. А покрай похвалите, колко добре изглежда откакто се втали, певицата получи и няколко честитки за годежа, пише kliuki.ws