Автор
Woman.bg

Пленяващ чар и ефектни тоалети на фестивала в Кан

В сряда се състоя церемонията по откриването на 66-я кинофестивал в Кан. Бляскавото събитие започна с реч от страна на американския актьор Леонардо Ди Каприо, който обяви филмовия форум за официално открит.

Минути преди да открие фестивала Ди Каприо се яви, придружен от индийския актьор Амитабх Башан, който му партнира във филма на Баз Лурман. Това се явява жест от страна на организаторите на фестивала по случай 100-годишнината на индийското кино.

Сред звездите, които минаха по червения килим, бяха Джулиан Мур, Никол Кидман, Кери Мълиган, Синди Крофърд и редица други.

Феновете имаха възможност да аплодират и появата членовете на журито, сред които австралийската актриса Никол Кидман и тайванския режисьор Анг Лий, и неговия председател - американският кинорежисьор Стивън Спилбърг.

Въпросната вечер бяха прожектирани първите филми от конкурсната програма, а именно "Великият Гетсби", "Млада и красива" на французина Франсоа Озон и "Хели" на мексиканеца Амат Ескаланте.

А сега вижте и пленителните визии, които известните дами смело демонстрираха на червения килим:


Кари Мулиган

Британската красавица Кари Мулиган, част от актьорския състав на лентата "Великият Гетсби", бе заложила на светла дълга до земята котюр рокля от Dior.

Великолепният тоалет от матиран сатен нежно подчертаваше финото тяло на русокосата знаменитост.

Лана Дел Рей

Гласовитата хубавица Лана Дел Рей, чийто сингъл е част от саундтрака на филма "Великият Гетсби", също присъства на откриването на фестивала.

Лана изглеждаше приказно в черно-бяла рокля с ефектен дизайн, дело на австрийската моделиерка Lena Hoschek.

Тоалетът на певицата се допълваше от прическа, открояваща се с ретро-шик излъчване, бижута Chopard и така наречените "котешки очи".

Четете още: Истинското лице на Лана: Без грим, но с мустак

Соланж Ноулз

По-малката сестра на Бионсе Соланж също присъства на първия ден от филмовия фестивал в Кан.

На червения килим тя демонстрира впечатляваща визия, с която привлече погледите на околните и фотообективите на папараците.

Красивата дама се появи в ефектна рокля от тазгодишната есенна колекция на Stéphane Rolland. Дизайнерската дреха се допълваше от бижута Chopard и окъпани в коралов цвят устни.

Четете още: Свежа като лимонче

Кара Делевин

Британският модел демонстрира елегантна визия, отличаваща се със сексапилна нотка.

Нежното тяло на Кара бе подчертано от черна рокля с дантелени детайли от Burberry. Естествената красота на Делевин пък изпъкваше на фона на масивни бижута Chopard.

Джорджия Мей Джагър

Другият модел присъстваш на бляскавото събитие бе дъщерята на Мик Джагър – Джорджия Мей Джагър.

Джорджия изглеждаше пленително в творение в червено на Roberto Cavalli, което се характеризираше с cut-out детайли и кройка, подчертаваща женските извивки.

Косата на красавицата бе решена в нежни къдрици, а устните й бяха потопени в червено.

Фрида Пинто

На червения килим индийската перла демонстрира смела визия, която се състоеше от копринена рокля в коралов нюанс от Gucci, масивен колан и обувки на ток с богат дизайн.

Косата на Фрида бе прибрана във вдигната нагоре прическа, открояваща се с детайл плитка.

Четете още: Наслада за окото: Фрида Пинто

Никол Кидман

Австралийската актриса се появи на червения килим в творения от тазгодишната пролетна котюр колекция на модна къща Dior, а именно рокля с интересни пъстри бродерии и обувки на ток в искрящо розов тон.

Четете още: Никол Кидман е новото лице на Jimmy Choo

Синди Кроуфорд

Супермодела се появи на откриването на фестивала в Кан в бяла рокля от Roberto Cavalli.

Роклята с дълбоко деколте придаваше на звездата излъчване, което съумяваше да бъде сексапилно без да преминава границите на добрия вкус.

Вълниста прическа, опушени очи и "nude" устни завършваха визията на Сидни.