Имаше един период, в който Соланж Ноулс бе сравняване ежедневно с по-голямата си и по-известна сестра Бионсе. Независимо дали ставаше въпрос за стил, музика, талант, външен вид или успехи. Говорим в минало време, тъй като според нас Соланж надрасна себе си и се превърна от плахо и объркано момиче в жена, която ясно и точно показва и казва какво мисли и какво цели!

А ето какво мисли младата майка за постигането на целите си:

"Не тъй наречените големи неща в света правят нашето малко лично щастие, а привидно незначителните препятствия и начинът, по който се справяме с тях. Мнозина се стремят към върха, а не осъзнават, че удоволствието е в изкачването на планината."



И лека полека успява да изкачи планината, която ще я направи по-щастлива, по-самостоятелна и по-доволна от живота.

Съвсем наскоро тя обяви създаването на собственият си музикален лейбъл "Saint Records", където ще издава и разпространява своята музика и други проекти, по които работи.

Четете още: На коя й отива повече: Иги Азалия или Соланж Ноулс?

Вземането на самостоятелни решения и чувството на свобода са най-важното нещо за младата и талантлива 26-годишна звезда.

Трябва да си признаем, че парчета като "Losing you" и "Don't let me down" от нейното True EP са едно от най-често пусканите песни в офиса.



Най-близките й приятели Jay Electronica i Grizzly Bear я описват като "прекрасен човек, открита и смела, със собствен стил и виждане за света".

А що се отнася до нейният стил, трябва да се съгласим, че той е уникален, различен и смел! Тя обича да поема рискове и не се страхува да експериментира с цветове, материи, кройки и цветови съчетания.

Вдъхновява се от жени като Ерика Баду, Лорин Хил, Даяна Рос и най-вече от майка си Тина Ноулс.

Г-ца Ноулс се справя много добре както с процъфтяващата си кариера, така и с изграждането на образ на истинска модна икона.

В юнския брой на списание "Complex" безупречната Соланж признава, че независимо какво прави и какви задължения има, най-важното нещо в живота й е 8-годишният син. Juelz почти винаги е до майка си, която държи да има баланс работа-майчинство.

"Не искам да изпусна и миг от Juelz! Искам да имам чиста съвест, че съм дала всичко от себе си за него и за това той да бъде едно добро и възпитано дете. А какво по-хубаво от това да даваш добър пример на децата си и да ги учиш на морал, уважение и доброта?"

Четете още: Соланж вдъхнови Бионсе

Чаровната Соланж впечатлява с искреност, директност и амбиция. И може би това й гарантира вътрешен мир със себе си и я прави по-добър, по-положителен човек.