Лятната колекция бански костюми на канадската модна марка Aqua Di Lara може да се похвали с невероятни модели, изпълнени с блясък, цвят и усещане за истински рай, за което принос има и красивият модел.

Със сигурност за повечето дами летният сезон няма как да отмине без те да се сдобият с поне един нов бански костюм. Едва ли има по-сигурен знак, че морето е близо от това да имаш нови бански и да нямаш търпение да ги разходиш по плажа. И какво по-хубаво от това да знаеш точно какъв модел и цвят искаш.

Е, от Aqua Di Lara са се погрижили за една истинска лятна експлозия от зареждащи и наситени цветове като лилаво, синьо, зелено, бордо и черно.

Колекцията предлага огромно разнообразие от прекрасни модели, перфектни кройки, съобразени с последните модни тенденции, и удобството за избор на горна и долна част според предпочитанията и особеностите на женската фигура, за да се чувства всяка една дама удобно, стилно и секси.

Четете още: Историята на банския костюм

Рекламната кампания бе заснета от Anthony Turano и подчертава идеята, че всички жени могат да бъдат каквито пожелаят – силни, уязвими, чувствени, грижовни, забавни, флиртуващи.

А вие на кой бански костюм се спряхте за лятото?