Автор
Woman.bg

На коя й отива повече: Мишел Уилямс или Мишел Родригес?

Попадайки на известни дами, подбрали една и съща дреха за своя изява, в повечето случаи си имаме тайна фаворитка, на която дрехата според нас й отива повече. Но не и в днешната модна битка, където и двете звезди изглеждат прекрасно от глава до пети и трудно можем да решим коя от двете ни харесва повече.

Отново ставаме свидетели на визии, подбрани с вкус и стил.

И както не веднъж сме споменавали, звездите обожават творенията на Hervé Léger, които ги карат да изглеждат още по-стройни и сексапилни.

Прекрасната и талантлива Мишел Уилямс или една трета от успешната група „Destiny's Child”, бе подбрала рокля на Hervé Léger, в така актуалната цветовеа комбинация черно и бяло, за събитие на „Rock and Roll Hall of fame” пред месец.



Гласовитата звезда бе с вързана коса назад, разкриваща красивото й лице и нежен грим, подчертаващ очите.



Роклята с дължина до земята е от pre-fall колекцията за 2013-а на модната марка:



Актрисата Мишел Родригес блесна с абсолютно същата дреха на премиерата на „Fast & Furious 6“ („Бързи и яростни 6“) в Южна Корея.

Шестата серия на епоса отново пресича пътищата на тримата емблематични за поредицата актьори – Вин Дизел, Пол Уокър и възкръсналата Мишел Родригес. Забравете за обещанията за повече реалистичност и фабула... Отново ще преобладава холивудското разбиране за екшън.



Актьорите избухна подобаващо и на червения килим, дарявайки феновете с прегръдки, целувки и голяма доза настроение.

Мишел изглеждаше стилна и елегантна с небрежно пусната коса и естествен грим.



Освен името, изглежда и вкусът към модата свързва двете дами. Вие ще решите обаче на коя от двете й отива повече черно-бялата макси рокля. Гласувайте по-долу в анкетата!

Четете още: Ленти, сексапил и стил от Hervé Léger