Галена Великова изненада всичките си фенове. Съдийката от „Денсинг старс“ най-после си призна, че очаква бебе.

Чаровната танцьорка сподели с почитателите си, че дългоочакваното бебе е момиче. А терминът е през септември.

Красавицата изненада с новината всички, тъй като доскоро упорито мълчеше по тази тема. След като нейни приятелки я издадоха преди повече от месец, че е бременна Галена отказваше да коментира въпроса.

По време на участието си в „Стани богат“ Галена Великова обаче показа наедрялото коремче. Чаровницата отново отказа да коментира слуховете около бременността си, но най-после реши да проговори.

Четете още: Иванка Тръмп е бременна с второто си дете

Щастливата майка вече е в петия месец и от ден на ден става все по-хубава. Терминът се очаква през септември, а бебето както стана ясно е момиченце.

„Да е жива и здрава“, „Много любов и щастие“, „Честито, ще е също толкова хубаво като Галена.“, „Честито! Да е жива и здрава, и все така красива.“, пишат фенове в мрежата. Много от тях искрено се зарадваха от новината и изказаха благопожелания на чаровната съдийка.

Четете още: Шефе, бременна съм

Галена и любимият ѝ мъж

Самата Галена признава, че досега все не й е оставало време за бебе. Звездата от „Денсинг старс“ е омъжена от близо 15 години, но покрай множеството си ангажименти все не намираше време за деца. Сега обаче Галена Великова е невероятно щастлива, че ще става майка. И няма търпение да посрещне най-малкия член на семейството си.