Скандалното поведение на Жени Калканджиева в шоуто „Къртицата“ вече премина границите на нормалното. Още в първите дни на риалити формата миската „блесна“ със страстта си към алкохола и прекаляването с него.

Зрителите на шоуто станаха свидетели на грандиозен скандал, който само и единствено ги накара да се обединят в изгонването на красавицата.

Някои дори предлагат на продуцентите да скрият Жени при Моро и Валя, за да не се излага повече, но изразяват опасенията си, че и с Моро може да се скара заради алкохол.

Четете още: Жени Калканджиева: Радина е анорексичка



От kliuki.ws предоставиха този обзорен коментар от фейсбук страницата на „Къртицата“, написан от крайно възмутен зрител:

„Как не ви е срам да давате подобни квалификации и да защитавате агресията на Жени К.? Жената с големия ПР била искрена и не я интересувало как ще изглежда пред камерите, а обикновените момичета се съобразявали с камерите… Дрън-дрън… Вие не би ли трябвало да сте обективни?! Да защитавате еднакво и едните, и другите? Май сте супер субективни и защитавате само определени хора и насочвате мненията за тях в определена посока…

Ако бяхте обективни, трябваше да кажете: „Една известна личност под влиянието на алкохол се държа агресивно с две обикновени момичета, които не й паднаха на нивото, държаха се достойно и много по-зряло от нея, макар общата им възраст да прави нейната… Да, те не искаха да се излагат по такъв грозен и селски начин пред камерите, просто защото не са такива, а имат себеуважение и достойнство да не отговарят на една агресия… Дано да има повече такива момичета и момчета сред младите, които да са осъзнали лафа: „Убий Глупака с мълчание“.

Къртицата ep41/ 11.05.2013 by cool12312