Автор
Woman.bg

Секси, секси... Обувките с каишка около глезена

О, да! Стане ли въпрос за обувки сме като омагьосани, упоени и мозъците ни изключват за всичко по-важно от този страхотен аксесоар. Добре де... преувеличаваме малко, но колкото и да не ви се вярва има моменти, в които се радваме като малки деца на новият ни чифт обувки. Все пак не си позволяваме всяка седмица нови бижута на висок ток и знаем да оценяваме всяка нова придобивка подобаващо!

Тенденциите при обувките са били и със сигурност ще бъдат винаги толкова разнообразни, колкото и промяната на времето. Това, което ни харесва най-много е, че има за всяка дама по нещо.



Нашата слабост определено са обувките с каишка около глезена. Има нещо толкова чаровно и сексапилно в такъв чифт обувки, на който просто няма как да устоим.

На много светски събития и гала вечери известните личности често се появяват с изящни обувки и сандали, при които се забелязва една обща характеристика – каишки, които обгръщат глезена по елегантен и ефирен начин.



Токът е средно висок, около 7-8 см, но не всяка жена би могла да си позволи да носи толкова високи обувки всеки ден на работа например… Каишките обаче са отвъд семплата функционалност да придържат обувката. Те са същински аксесоари, обагрени в цветове, различаващи се от цвета на обувката.

От женствени обувки с остър връх, до такива с дебел ток и закръглени в предната част – тенденциите налагат да е всичко супер секси и забележително.



Цветовете са от всеки край на спектъра, но кога ли при обувките те са бягали от линията на предизвикателството? И в обувките тази тенденция ще се вихрят животинските багри. Ако не сте от най-смелите, готови на всякакви експерименти, забравете за кожените, змийските и тигровите принтове и заложете на класиката.

* Кортни Кардашиян

Вижте какви модели бихме избрали за една лятна разходка в парка или специална вечер с любим човек.