Коко Динев безспорно е бизнесменът, който най-често е спряган с различни попфолк певици.

Всъщност в миналото той е имал отношения с няколко представителки на гилдията, а сега е женен за Емилия. Въпреки че е семеен човек обаче, мълвата непрекъснато го обвързва с различни красавици. Според съпругата му това не отговаря на истината.

"Никога не съм търсила вината в жената, защото ако един мъж иска да отиде някъде, значи нещо не е наред и куца. Или просто този човек не е за теб. Но аз не прощавам изневяра и щом съм с него, значи не се е случвало и не знам какво е чувството", сподели Емилия, цитирана от "Уикенд за жената". Според нея Коко никога не би й изневерил, защото знае, че това ще е краят.
Емилия неотдавна бе в словесен двубой с бившата половинка на Коко - Анелия. В този случай явно ще се въздържи от по-резки изказвания, за да не си навлича излишни неприятности и коментари по свой адрес. Все пак признава, че би се разделила с любимия човек, ако се почувства предадена от него.

"Когато е с мен, искам да ме уважава, да имам спокойствие, да се чувстваме добре заедно. В момента, в които тези неща се пропукат, зачестяват скандалите и дискомфортът е пълен - време е за сбогом", категорична е Емилия.

Източник: novini.bg