В днешната статия ще ви представим пленителните визии, които чаровната певица Кайли Миноуг демонстрира през изминалия уикенд.

Събота вечерта се състоя откриването на новия бутик на Dolce & Gabbana на Пето авеню.
Събитието бе отбелязано с коктейл с отбрани гости от света на модата и шоубизнеса. Сред тях бе и 44-годишната Кайли.

За случая сексапилното миньонче бе подбрало рокля с мини дължина в зелено-бяло райе част от тазгодишната пролетно-лятна колекция на Доменико Долче и Стефано Габана.

Дизайнерската дреха бе съчетана с аксесоари и бижута от същата колекция на модната къща, а именно оранжеви сандали на ток и пищно украсени обеци.

На следващата сутрин австралийската красавица бе забелязана пред хотела си в Ню Йорк във видимо добро настроени и със сладурски стайлинг.

Тогавашната визия на звездата се състоеше от розова мини рокличка от Moschino Cheap & Chic, черни обувки на ток с тънки каишки и шикозни слънчеви очила.

Неделя вечерта Кайли присъства на лъскаво събитие свързано с представянето на холивудската лента "Великият Гетсби". На него актрисата и певица демонстрира лъчезарна усмивка, обаятелно държание и елегантен тоалет.

Русокосата знаменитост бе заложила на ансамбъл с флорален принт от Dolce & Gabbana. Тоалетът в две части се допълваше от стилни черни обувки на ток.