Съвсем наскоро актрисата Ан Хатауей грабна приз за най-красива прическа в Холивуд. Красавицата взе първото място в класацията на критиците. Според тях Ан има най-красивата къса прическа, благодарение на ролята си във филма "Клетниците", заради която се подстрига.

Прическите с къса коса могат да бъдат изчистени, строги, елегантни, изтънчени, бляскави или небрежни. Понякога е необходимо драматично подстригване, за да се открият всички черти на лицето, както направи звездата.

Но Ан не спира до тук с изненадите и премяните...

В неделя вечер се състоя ежегодният бал The Costume Institute Gala, познат още като Met Gala, за който ще ви разкажем малко по-късно. Това е едно от най-значимите мероприятия в модните среди.

И както всяка година то събира на едно място едни от най-известните и красиви личности, всяка от които се стреми да привлече внимание към себе си с ефектно облекло, грим и прическа.

Именно Ан Хатауей бе една от най-коментираните звезди на вечерта, привличайки обективи и погледи към себе си с новата прическа или по-скоро цвят на косата.

Брюнетката блесна с платинено руса коса в стил Линда Еванджлиста.

Неочаквана визия, която се хареса на повечето от присъстващите, както и на нас.

А на вас как повече ви харесва? С кестенява или руса коса?

Ето и как изглеждаше Ан преди това: