Фолк певицата Мария шашна мрежата. Изпълнителката, която винаги е била подигравана, този път засенчи и доказани красавици. Звездата засне нова фотосесия по случай Великден. В която позира като фея на цветята.

Облечена в бяла туника и панталон, а също и в бяла рокля Мария изумява с вида си. На някои от снимките певицата позира до стена от рози, докато на друга е гушнала малко бяло агънце.

Новаторската фотосесия умили феновете на звездата. Които са категорични, че е най-добрата й работа досега, според kliuki.ws.



И докато форумци се смеят и казват „Да живее фотошопа“, феновете на Мария са категорични, че изпълнителката изглежда наистина изумително. Фолк звездата демонстрира толкова зашеметяваща фигура и излъчвана, каквито не е показвала никога досега.

Шапка сваляме на фотографа успял да сътвори подобно чудо. Изпълнителката не само изглежда висока, но и нежна, крехка и прекрасна.

„Като истинска фея си“, „Изумителна си“, „Прелестна“, пишат фенове видели снимките на звездата.

Дори огромните устни на Мария изглеждат видимо намалени. Не е ясно обаче дали това е ефект от фотошопа или певицата наистина се е подложила на поредна интервенция. Със сигурност обаче фолк певицата изглежда просто невероятно. А романтичната й фотосесия надмина всички очаквания.