Жените никога не правят секс само заради акта, а заради необходимостта от романтика, страст и любов. Има неща, от които много момичета се страхуват и мъжете трябва да знаят поне най-известните.

Мъжете предпочитат секс без презерватив, но жените се страхуват на първо място от нежелана бременност. Ако не са готови да имат деца, този метод не е приемлив за тях. Много от представителките на слабия пол не харесват и хапчетата, заради това мъжете трябва да се погрижат за защитата по време на секс.

На второ място е грубият секс. Преди да направят тази крачка, мъжете трябва много добре да познават своята партньорка. Ако го направите по грешно време и по грешен начин, като не внимавате какво говорите, жената може да се уплаши. Според учените вулгарното поведение на силния пол в леглото до известна степен се дължи на гледането на порнофилми.

Сексът без любов и страст е следващото нещо, което може да изпрати партньорката ви много далеч от вашата спалня. Мъжете могат да го правят, но жените не. Скачането в леглото без целувки и любовна игра е доста неприемливо за нежния пол, които предпочитат доста повече емоция и романтика преди същинската част.