Автор
Woman.bg

Тамара Екълстоун стяга сватба като приказка

Щерката на Бърни Екълстоун – Тамара, е предложила на сър Елтън Джон хонорар от 1 млн. паунда, за да забавлява гостите на сватбата й с Джей Рътланд идното лято, пише пресата на Острова. Естествено, ще му бъдат покрити и пътните разноски.

За настроението на купона ще се грижат още Лайнъл Ричи и диджей Калвин Харис. Сред 150-те гости на тържеството ще бъдат принцесите Бетрис и Юджийн, придружавани от майка си Сара Фъргюсън. Екипажът на частен самолет ще има грижата да откара звездната тройка в Южна Франция, където тържеството ще продължи три дена.

Тамара и Джей Рътланд

За случая в началото на юни Тамара и годеникът й са ангажирали всичките 73 стаи на луксозния Grand Hotel Du Cap Ferrat срещу 600 000 паунда. Разходите не плашат милиардера Бърни, а и таткото на младоженеца не е беден – притежава състояние от 2,5 млрд. паунда, разкриват от БГНЕС.

Тамара и Джей Рътланд

Но, очевидно, богатството не е единствената тръпка на Тамара. Наскоро тя направи уникална фотосесия както майка я е родила, за сп. "Плейбой". И ще лъсне на корицата му през май. Интимните части на 28-годишната красавица са деликатно прикрити с диаманти, но въпреки това има какво да се види от перфектното тяло на хубавицата.