Буквално преди часове Гуинет Полтроу стана свидетел на две събития, свързани с великолепието на собственатат ѝ особа – бе провъзгласена за най-красива жена от сп. People и събра очите на целия свят с полупрозрачната си рокля по време на премиерата на филма “Железният човек 3”.

Голямото събитие вчера вечерта, което държеше буден цял Холивуд, бе дългоочакваната поява на поредния филм за свръхчовекът Тони Старк, в който специално участие взима и Гуинет Полтроу.

Самата тя разкрива, че заснемането на фантастичния филм е сред най-забавните ѝ филмови ангажименти досега и няма нищо против хората да я свързват с любимата на Железния човек.

Сигурни сме, че дизайнерът Антонио Берарди също няма против да бъде свързван с актрисата, поради една основна причина – Гуинет продължава традицията да носи негови вечерни рокли на големи светски събития.

Последният избор за тоалет на Полтроу и стилистите ѝ е изключителна комбинация от две визии от последната есенна колекция Антонио Берарди.

40-годишната британка не се свени да показва тялото си, за което така упорито работи както във фитнеса и йога студиото, така и в кухнята, приготвяйки веган специалитети за себе си и цялото си семейство.

Изящната ѝ фигура събра погледите на присъстващите на премиерата, а екранният ѝ партньор Робърт Дауни - младши не удържа на изкушението да я прегърне и целуне още веднъж.