Скоро попаднахме на интересна мисъл, а именно "Няма несбъднати мечти, има изоставени желания".

Затова не се предавайте, борете се за мечтите си с хъс и желание, дами! Единственото, което ви е необходимо в пътешествието по преследване на мечтите е упоритост и целенасоченост.

Докато сме на темата за мечтите нека ви запознаем с целите и мечтите на богатите и известни личности от света на съвременния шоубизнес.

Съвсем наскоро Хайди Клум например си обеща да похапва повече зеленчуци и плодове през 2013-та. Красавицата съобщи своята цел в профила си в социалната мрежа Туитър.

В интервю за британското издание на сп."Мари Клер" актрисата Ема Уотсън призна, че мечтата ѝ си остава същата - да се научи да говори свободно френски език. Изглежда чаровната Ема е страстен франкофон, често посещава Париж и би направила всичко за топла багета.

Носителката на Оскар Дженифър Лорънс пък мечтае за една по-дръзка и смела своя версия. Поради това тя си обещала, че ще започне повече да отстоява себе си и позициите си пред околните.

Ако питате нас, дамите са си поставили хубави и смислени цели. Искрено им желаем да ги реализират и най-важното – да са щастливи от постигането им.

Междувременно в интернет пространството се появиха и няколко фалшиви звездни мечти. Според една от тях Райън Гослинг иска да достави удоволствие на всички момичета по света. Оу! Малко ни разочарова новината, че това не е истина, предполагаме и вас, дами!