Автор
Woman.bg

Дженифър и Чарлийз - красивите повелителки на Холивуд

Преди няколко дни американската организация, защитаваща интересите на хомосексуалната общност в медиите, GLAAD излъчи своите награди GLAAD Media Awards, на които присъстваха звезди от шоубизнеса и личности от политическия елит.

Разглеждайки снимки от събитието най-силно впечатление ни направиха визиите на две талантливи актриси, а именно русокосите красавици – Дженифър Лорънс и Чарлийз Терон.

Магнетичната звезда от лентата "Наръчник на оптимиста" прикова погледите на фотографи и гости не само със стилния си тоалет, но и с новата си подстрижка.

Изглежда носителката на Оскар значително е намалила дължината на косата си и ако съдим по снимките в интернет пространството е променила и цвета, който в момента се характеризира с приятен мек и леко златист нюанс на тъмнорусото.

Снимка от преди броени дни, на която ясно си личи промяната в цвета и дължината на косата на Дженифър Лорънс

Специално за вечерта на наградите GLAAD Media Awards косата на Дженифър бе стилизирана в пленителна вълниста прическа, а гримът й от своя страна включваше подчертани в черно очи и бледорозови устни.

Роклята, с която актрисата се появи на партито, се отличава с елегантно излъчване и дизайн и е част от тазгодишната есенна колекция на David Koma.

Черни сандали на ток от Nicholas Kirkwood допълваха впечатляващата визия на звездата.

Красива и невероятно талантлива Дженифър е истинско вдъхновение за околните.

Време е да обърнем внимание и на другата красавица, която демонстрира обаятелно излъчване и ефектен стайлинг на тазгодишното връчване на наградите GLAAD Media Awards, а именно Чарлийз Терон.

Лъчезарната актриса изглеждаше великолепно в гащеризон с ретро-шик излъчване част от пред-есенната колекция за 2013 на Jason Wu.

Чарлийз с Леонардо ди Каприо

Чарлийз с Бил Клинтън

Тоалетът бе подчертан и допълнен от масивен колан и ефектни бижута от Van Cleef & Arpels.

Устните на Чарлийз бяха окъпани в червено червило, а интересно стилизираната й къса коса й придаваше бохемско излъчване.