Автор
Woman.bg

Сладките изненади са тези, върху които разцъфва любовта

Несъмнено най-важното правила за успешна връзка е да се противопоставим на еднообразието и да не позволяваме то да завладее отношенията с половинката ни.

За целта, независимо дали имате дългогодишна връзка или току що започнал романс, включете в ежедневието си малките сладки изненади и бъдете сигурни, че резултати няма да закъснеят.

И не забравяйте - именно малките жестове изграждат стабилната основа, върху която да цъфти любовта.

Ето няколко сладки изненади, с които да зарадвате мъжа до вас:

Сложете романтична бележка на хладилника, която да напомни на партньора ви за любовта ви към него. Напишете любовно послание на огледалото в банята, без повод, без причина – просто, за да изразите топлите си чувства към любимия мъж. Пъхнете малка романтична картичка или любовна бележка в портфейла му, сложете мило послание от вас като десктоп на лаптопа му.

Ако служебните ангажименти през деня не ви дават възможност да се чуете с любимия, изпратете му мил и закачлив смс - сладък начин начин да поставите усмивката върху лицето му и да го заредите с положителни емоции.

Няма нужда от повод, за да направите подарък на партньора си. Не е необходимо той да бъде голям и скъп, достатъчно е кутия с хубави шоколадови бонбони Suchard.

Под изненада не трябва непременно да разбирате опакован подарък. Изненадата може да бъде пикник, закуска в леглото или романтична вечеря, на която да му поднесете любимото ядене и да отворите бутилка хубаво вино.

Разберете се веднъж или два пъти месечно да правите нещо, което никога до сега не сте правили заедно - това със сигурност ще ви сближи. Например може да отидете на караоке или боулинг. Ако пък се осмелите заедно да направите нещо, което е ново и за двама ви, като да скочите с бънджи или да отидете на езда, ефектът би бил още по-голям.

И не на последно място, може да дарите на любимия сладка изненада, изричайки по-често "Обичам те" - наглед само една дума, а всъщност върши чудеса.