Автор
Woman.bg

Ани и Тино от “Революция Z” живеят заедно от месец

Едни от най-обичаните млади звезди Джулия Бочева и Никола Стоянов публично признаха, че са двойка.

Любимците на тийнейджърите за заедно още от старта на сериала, но едва преди няколко седмици разкриха, че са двойка и извън „Революция Z“. Младите звезди живеят заедно вече близо месец. И делят един покрив със сестрата на Никола.

В интервю за Петя Дикова в “COOL…T” двамата издадоха любопитни подробности около връзката си. Екранният Тино сподели, че често нарича Джулия Нуни. Тя от своя страна не използва подобни прякори за него, но и тъй като е по-сдържана предпочита да не говори много за личния си живот.



Двамата са категорични, че известността им не ги притеснява и са луди един по друг. Не смятат, че трябва да пазят връзката си в тайна. „Защо да се крием! Или обичаш един човек или не. Защо да го пазим в тайна", пита Никола.



Джулия споделя, че двамата се разбират прекрасно и не се притесняват от вниманието, което им обръщат. Единственото, което я смущава, е фактът, че откакто е популярна непрекъснато я спират на улицата. „Налага ни се да се разхождаме по глухите алеи, но пак е приятно“, разказва със смях Никола.