Какво по-хубаво от това да разполагате с градина, която може да се превърне в оригинално място за страхотно пролетно-лятно парти? И сред зеленината на лятото да организиратее най-цветното, най-изисканото или най-романтичното градинско парти. Със сезонно меню, барбекю, открит бар, украса според повода и музиката, която вие харесвате.

Планирането на градиснкото парти е добре да започне 2-3 седмици преди самото парти. Това разбира се е ориентировъчно време, което ще ви даде възможност да подготвите и обмислите партито спокойно, без да се притеснеснявате от крайни срокове.

Ранното планиране на партито има още едно предимство - ще ви позволи да свършите всичко необходимо около организацията си, докато извършвате ежедневните си задачи.

Разбира се винаги има неща, които изникват в последния момент и ще се наложат промени "в крачка".

Балконски сет ESTERA

Затова първото нещо което трябва да направите, преди да започнете с покупките за градинската украса, е да определите мястото и времето, които са от изключителна важност при парти на открито.

Трябва да се предвидят важни фактори като околната среда, топло ли ще е, студено, дъждовно, ветровито и т.н., защото например ако там където сте си избрали е малко по-ветровито трябва да имате предвид и че украсата ви трябва да е по-добре закрепена.

Градински павилион JUBILEE

В случаите на слънчево време е необходимо да се предвидят чадъри или сенници за осигуряване на спокойно прекарване на открито.

Чадър за слънце с подвижно рамо

Изискаността повелява при украсата и осветлението да се обърне сериозно внимание на детайла. Възможно е да има лайтмотив на тържеството, който да намери отражение във всеки елемент от подготовката.

Декоративно сърце висящо

Осветяването на партито е съществен елемент, който значително допринася за неговия успех. Най-добре е да използвате книжни фенери около местата с провизии (бара и кетъринг масите) и около дансинга.

Добра възможност е да се спрете на градински факли или свещи, но трябва да се положат допълнителни усилия за тяхното обезопасяване.

Поставка за свещ MERIVA

Поставка за свещ

Организирайте пространството за градинското парти, така както бихте организирали и подредили дома си, ако канехне гости в него.

Мястото на събитието трябва да бъде почистено и добре подредено.

Ливадата е добре да бъде ниско окосена. Масите и столовете, както и цялата градинска мебел, трябва да бъдат добре почистени и подредени.

Ратанов шезлонг SIESTA