Николета пак стана за смях с правопис, но на нея не й пука!

Лозанова за една седмица „израсна” от обикновена плеймейтка и футболна съпруга до телевизионна водеща. Докато задъхано съобщи на феновете си, че й се е сбъднала най-голямата мечта и се поснима с поредните си покупки, моделката няма време да прочете, че й се присмиват.



Госпожата по български език в Пловдив е изпуснала Николета от контрол и тя се вихри във Фейсбук както й иде отвътре, пише kliuki.ws

Явно на Лозанова не й стига ефирното време, затова благосклонните продуценти й намериха място сред речовитите дами и известните господа в коментарното студио.

Там, където с чувство за хумор и интелект се обсъждат драмите в „Къртицата”, вчера блесна и моделката.

Николета не се стърпя и пак чевръсто информира почитателите си: „За да разнообразя новото си амплоа на тв водеща, тази вечер ще почерпя опит от моите кОмири Иван и Андрей и ще се изявя като коментатор в студиото на “Къртицата” LIVE…гледайте ни, за да разнищим заедно конспиратора :*”

Оказа се, че при толкова вълнуваща перспективна на Николета не й се занимава с дреболии като правопис и езикова култура. Никой не очаква от нея да се окаже така речовита като любимеца й Мишо, затова пък поне разкраси екрана вчера вечерта.