Наши колеги се завърнаха от снощния концерт на Бионсе в съседна Сърбия и просто нямаше как да подминем този факт, който се превърна в голямото събитие на деня.

Само човек присъствал на един истински спектакъл, пропит с музика, красота и професионализъм може да изглежда като тях – усмихнати, превъзбудени, разказващи колко „яка е Бионсе“, „ама тя на живо не изглежда толкова едра“, „няма такова шоу“, „хората не спряха да танцуват, не съм бил на такъв концерт до сега“ и пр.

Сещате се на къде бием – било е повече от уникално, за което благородно завиждаме (да бе, благородно друг път!).

Който видял Бионсе, видял я, който не е ще си чака следващия път, когато Дивата се отбие на Балканите.

Сега ще ви представим основните визии на гласовитата мис Картър, които за първи път стават достояние за света, тъй като концертът в Белград постави началото на световното ѝ турне „Mrs. Carter Show World Tour“.

Остава ѝ да посети още 41 града, като има някои столици като Лондон, например, които ще се радват на Бионсе цели 4 дни по ред.

Започваме с една от най-красивите визии на певицата, а именно белият костюм, инкрустиран с перли, дело на Ralph & Russo.

Друг творец, който облича Бионсе на турнето ѝ е Питър Дундас, художествен директор на Emilio Pucci, чиито творения със сигурност са вдъхновени от последната му колекция за сезон Есен 2013.

Братята Дийн и Дан Кейтън от Dsquared2 също са подготвили костюми за турнето, носещи духа на Пролетната им колекция за годината, носеща името Glamazons.

Що се отнася до обувките на Бионсе, те са дело на едно интересно модно дуо – майка ѝ Тина Ноулс и Stuart Weitzman, които създали чифтове с кристали Swarovski, както и кожени боти със златни катарами.

Турнето на Бионсе продължава чак до 5-ти Август.