Автор
Woman.bg

Обзавеждане за терасата – вашата стая под открито небе

Всички знаем колко е приятно рано сутрин през лятото, преди да ни застигнат горещините, да изпием своята чаша кафе в уютната обстановка на терасата.

С подходящите мебели и аранжировка, тя може да стане любимо място за отдих на вас и вашето семейство.

Въпреки дъждовното време навън, вече започваме да се подготвяме за топлите дни, затова днес ще ви дадем няколко идеи за терасата: какви мебели са подходящия за нея и каква декорация да използвате.

Често за балкона хората използват градински мебели. При избора на мебелировка, имайте предвид все пак, че мебелите, които ще сложите на терасата си ще бъдат много по-малко повлияни от атмосферните условия навън, особено ако тя е покрита. Важно условие е и това, че те няма да бъдат в контакт с влажна почва. Всичко това ви дава доста по-голяма широта на избора.

Мебелировката и декорацията зависят, разбира се, от размера на вашия балкон. Ако пространството ви позволява, можете дори да разположите цветен шезлонг в комбинация с чадър, за пълна наслада в летните горещини.

Шезлонг STRIPE и чадър за слънце

Ако мислите да ограничите използването на терасата си и да заложите само на сутрешна закуска или късна вечеря, можете да се спрете само на комплект от стол и маса. Те могат да бъдат изработени от метал, пластмаса или ратан.

Балконски сет PORTO

Балконски сет ESTERA

Ратанов сет MIRADOR

Ето и няколко идеи за декорация на балкона:

Освен със задължителните сезонни цветя, е хубаво да аранжирате терасата си и с различни декоративни елементи, които ще поставят личния ви почерк в пространството.

Декоративни врабчета

Играчка за вятър

Декоративна мрежа с миди

Свещите също са страхотен вариант, за да създадете неповторим уют на вашата тераса

Поставка за свещ

Препоръчано от Хипермаркет КОМО

Препоръчано от Хипермаркет КОМО

Препоръчано от Хипермаркет КОМО