Вчера ангелът на Victoria’s Secret Алесандра Амбросио навърши 32 години.

За тази си възраст красавицата може да се похвали с успешна кариера на модел, различни бизнес начинания, сред които и собствена модна марка, носеща името "Alé by Alessandra", и не на последно място – две прекрасни дечица и любящ годеник в лицето на калифорнийския предприемач Джейми Мазур.

От Daily Mail разкриват, че в сряда вечерта, няколко часа преди рожденият й ден официално да настъпи, Алесандра е била забелязана да празнува в луксозен лосангжелиски ресторант в компанията на половинката си и близки приятели.

Изглежда Амброзио и любимият й са решили да посрещнат празника без двете си деца, малкия бебок Ноа и 4-годишната Аня, за да могат максимално да се насладат на компанията си.

В интернeт веднага плъзнаха снимки, на които се вижда как двойката излиза от колата си и се отправя към въпросното заведение. Фотосите ясно показват хармонията, царяща между влюбените. Те си кореспондираха отлично не само с погледи, но и с тоалети – и двамата бяха заложили на белия цвят в облеклото.

Алесандра бе облечена в бяла рокля с мини дължина, която подчертаваше женствените й извивки и разкриваше дългите й тонизирани крака. Тоалетът на звездата се допълваше от заострени светли обувки на ток и малка чантичка с инкрустации от Alexander Mcqueen.

Джейми от своя страна бе заложил на спортно елегантна визия, включваща бяла риза и тъмни дънки.