Когато оставяш косата си в най-сигурните ръце на стилисти от световен ранг, би трябвало да си подготвена да заплатиш съответната сума за грижите и вниманието, които ще получиш. Това със сигурност правят дами от Холивуд, които не искат нищо друго за косата си, освен най-доброто.

Втората по „свещеност“ модна медия след Vogue – Harper's Bazaar – представя 5-те най-големи имена в сферата на фризьорството и техните най-известни клиентки.

Тед Гибсън


Цените за подстрижка и стилизация на прическа в салона на Тед Гъбсън в Ню Йорк са безобразни според личните ни схващания за „пилеене“ на пари, но пък са напълно реални и постижими за дами като Ан Хатауей, Анджелина Джоли, Мила Кунис и Зоуи Салдана.

Богатите и популярни клиентки на Тед Гъбсън дават по 950 долара, за да поддържат косите си.

Анди ЛеКомпте

Да, вярно, че само подстрижката при стилист номер 1 в Ел Ей е 500 долара, но как да не се оставиш под ножиците на човека, който отговаря за косите на звезди като Линдзи Лоан, Никол Ричи, Мадона, Рийз Уидърспуун, Меган Фокс, Кейти Холмс, Деми Мур и Пенелопе Круз?

Серж Нормант

Той работи в салон John Frieda Salon, намиращ се в Ню Йорк, и взима по 600 долара за подстрижка и оформяне на прическа.

Негови известни клиентки са Сара Джесика Паркър, Джулия Робъртс, Жизел Бюндхен, Миранда Кер, Гуинет Полтроу и др.

Дейвид Малет

Можете да го откриете в Париж в салон Salon de Coiffeur in Paris и да се подстрижете за 200 евро.

Посещават го Марион Котияр, Кейт Уинслет, Пенелопе Круз, Лив Тейлър и Джулиан Мур.

Орибе

Ако се чудите къде ходят на фризьор дами като Риана, Дженифър Лопес, Бритни Спиърс, Скарлет Йохансън, Оливия Уайлд и Дженюари Джоунс, когато са в Маями, то отговорът е кратък – в Oribe Salon.

Тук един елементарен сеанс за косата ви излиза 400 долара.