Певицата изненада зрителите на реалитито и с откровеността си, и с явната си медийна стратегия.

Тя не се подвоуми и първо разясни пред непознатите си съквартиранти как не могат да се дишат с Азис и си се закачат, за да не тормозят останалите. Отношението им било по правилото: „Дай да се помайтапим, че да си кажем истината”.



Снощи тя в ефир и пред него потвърди, че двамата не се уважават и закачките му, че е лека жена, са си начин да я засегнат. Азис се направи на ощипана госпожица, но хората са по-склонни да вярват, че Емануела е искрена, отколкото, че няма чувство за хумор!



Изненадата на вечерта обаче беше явното намерение да се омъжи в „Къртицата”. Съвсем по примера на Здравко и Христина (и леко като Ханес и Мариана Попова) на Емануела й скимна да направи риалити-сватба.

След два пъти сватби-фиаско и две излишно скромни церемонии, певицата реши, че е време да се омъжи „като хората”. Зрителите обаче изглеждат поуморени от подобна телевизионна романтика, пише kliuki.ws



Веднага заваляха постове в страницата на „Къртицата” във Фейсбук, че искала да си прави ПР, че ставала смешна, че била голяма лисица да й покриват масрафа... На драгия зрител му дойде в повече целия романтичен лигоч от риалититата.

Големият въпрос сега е дали Никола ще се съгласи да се прави на Ханчо и да получи безплатна приказка или ще си остане със скромната церемония от гражданското?!