Супермоделът Хайди Клум се гмурнала в океана, за да спаси 7-годишния си син от удавяне по време на ваканцията им на Хаваите, съобщават американски медии.

Германската манекенка, известна също и с риалити шоуто "Project Runway", заяви, че синът й Хенри и две бавачки били завлечени от голяма вълна на плажа в Оаху на 31 март. "Разбира се, като майка бях много изплашена за моето дете и за всички останали във водата", сподели манекенката пред списание "Ю Ес Уикли".



"Хенри е силен плувец и успя да доплува до сушата. Успяхме да извадим всички без проблеми", разказа Клум. Нейният бодигард и приятел Мартин Кирстен също помогнал за спасяването на тримата.

39-годишната манекенка започна връзката си с 40-годишния си бодигард няколко месеца след раздялата със съпруга си Сийл миналата година и техни приятели разкриха неотдавна, че е лудо влюбена в него.

"Откакто започнаха да се срещат миналото лято, връзката им стана сериозна. Тя обича живота си и се радва да го сподели с Мартин, който се отнася към децата на Хайди и Сийл като към свои. Тя успява да се съсредоточи върху кариерата си, защото Мартин се грижи много за тях и няма нищо против да стои на заден план", разкри запознат източник.