Една от най-младите, талантливи и красиви холивудски знаменитости винаги е била пример за подражание на по-младото поколение със своето нежно излъчване, спортна натура, здравословни навици и най-вече с проповядването им сред тийндейджърките.

Нина Добрев, младата актриса, която изумява с елегантна фигура, шпагати и сложни йога пози, която говори за ползата от добрата храна и здравословните навици, не за първи път бе изровена от папараци с цигара в ръка.

Последните снимки, които възмутиха много от феновете ѝ, а вероятно и родителите им, си изпросиха недоволни коментари в Twitter мрежата.

Великденският празничен обяд, организиран от родителите на актрисата, бе поводът фотографи да я проследят до дома ѝ в Торонто.

Заедно с приятеля си и колега Йън Съмърхордър 24-годишната Нина уважи семейството си по повод католическия Великден, но преди да влезе с усмивка в къщата, тя запали и изпуши една цигара пред сивия си джип.

Преди време Добрев пак беше снимана да пуши. А не са и изключение случаите, в които извън червения килим, на който тя блести, фотографи я спипват с кутия цигари в ръка.