Често пъти звездни дами се появяват с еднакви тоалети или аксесоари, с което провокират у нас въпроса "На коя й отива повече?". В модно съревнование понякога попадат и представителите на силната половина на съвременния шоубизнес.

Но модна битка, в която един срещу друг се изправят знаменитости от различен пол, е това вече си е сензация. И тъй като едва ли има скандално събитие или разкритие, в което барбадоската красавица Риана да не е замесена, фактът, че именно тя е главно действащо лице във въпросната модна битка едва ли ще учуди някого.

Ноември месец миналата година Рири бе заснета на един от терминалите на берлинското летище Schönefeld. Тогава, във видимо добро настроение, певицата демонстрира ежедневна визия, включваща мъжко спорно яке в червено, зелено и черно от Supreme, син пуловер, черен клин и бели маратонки Air Jordan Olympic Retro 7s.

Явно певицата е силно повлияна от навлизането на мъжката мода в дамския гардероб, тъй като това не е първият път, в който тя се появява с тоалет от мъжката колекция на известна модна марка. Припомняме ви, че за две свои изяви тя избра дрехи и аксесоари от такива колекции.

Риана на свое участие в Westfield Stratford City

Барбадоската красавица на миналогодишната промоция на албума си

Но нека се върнем към якето от Supreme, с което преди няколко дни по време на връчването на наградите Prince’s Trust Celebrate Success в Лондон бе забелязана и музикалната знаменитост Марк Ронсън.

Той бе подбрал якето като допълнение към официалния си костюм – модно решение, което лично на нас не ни допада.