Автор
Woman.bg

Джей Ло - нежна и стилна в чест на Мохамед Али

Джей Ло се радва на новата си любов повече от година вече и нещата изглеждат доста сериозни... Може не всеки да одобрвява Каспър Смарт като мъжът до нея, но най-важното е тя да се чувства добре.

А Дженифър не се чувства „просто“ добре, тя сияе от щастие всеки път щом се появи на червения килим със своята половинка.

На събитието, в чест на легендарният американски боксьор Мохамед Али в събота вечер, Дженифър се бе спряла на изключотелно нежна дреха на модна марка „Maria Lucia Hohan“.



Талантливата румънска дизайнерка е родена през 1980-а, учила е в Милано и работи в Париж. Дрехите й са много женствени, закачливи и секси. Най-често използва материи като коприна, сатен и шифон, които галят както очите, така и женското тяло.



Джей Ло приличаше по-скоро на принцеса, облечена в този телесен и ефирен разкош, отколкото на секси дива, която разкършва бедра на сцените по света.

* Дженифър със сестра си

Красивата певица, майка, дизайнерка и актриса се бе спряла на елегантни обувки на Christian Louboutin, модел „Pivichic“. Златистата дамскачанта също бе на Christian Louboutin, модел „Cleo“.

Грим в естествени нюанси и права коса допълваха приказната й визия.

Както винаги Дженифър привлече привлече вниманието на публиката и журналистите към себе си.

Дженифър и Мохамед Али