Автор
Woman.bg

Коя е най-добре облечената на наградите Nickelodeon Kids’ Choice?

В събота вечерта в Лос Анджелис се състоя 26-то издание на наградите Nickelodeon Kids’ Choice Awards водещ, на което тази година бе Джош Дюамел.

Оказа се, че сред тазгодишните любимци на децата е актьорът Джони Деп, отличен за участието си във филма "Тъмни сенки”. Приза за най-добра актриса отиде при Кристен Стюарт за ролята и в "Здрач: Зазоряване - част 2. Интересен факт е, че именно това екранно превъпъщение преди няколко месеца донесе на Стюарт антинаградата "Златна малинка".

За най-добра телевизионна актриса пък бе избрана Селена Гомес за участието си в"Магьосниците от Уейвърли плейс”. При мъжете същия приз грабна Рос Линч за "Остин и Али”.

Любимият глас от анимационен филм е този на Адам Сандлър, който озвучава Дракула в "Хотел Трансилвания”. Най-харесваният анимационен филм пък е "Разбивачът Ралф”.

Изпълнител номер едно е бившият приятел на Селена - Джъстин Бийбър, а любимата на децата група е One Direction . Кейти Пери пък е сътворила най-добрата песен за 2013 година.

След като разбрахте победителите на наградите, вижте и нашите номинации за най-добре облечена звездна дама на събитието.

Джесика Алба

Красавицата изглеждаше великолепно в нежна мини рокля с принтове от последната пролетна колекция на Mary Katranzou.

Дизайнерската дреха се допълваше от клъч чанта от Stella McCartney и обувки на ток от Christian Louboutin, открояващи се с романтична панделка.

Косата на актрисата бе стилизирана във вълниста прическа преметната на една страна, а гримът й бе деликатен и подчертаващ хубавите й черти.

Кристен Стюарт

Актрисата се появи на червения килим, облечена в тоалет от две части, дело на английския дизайнер Osman Yousefzada и включен в неговата най-нова пред-есенна колекция.

За да допълни визията си, Кристен бе заложила на любимите си черни обувки на ток от Christian Louboutin, модел "Pigalle Plato"

Подчертани в черно очи и небрежна плитка завършваха визията на звездата.

Викстория Джъстис

Няма да е пресилено, ако заявим, че визията на Виктория е истинска наслада за очите.

Тя бе заложила на цветна рокля с мини дължина от Pia Pauro, която нежно подчертаваше стройната й фигура.

Оранжеви сандали на ток от Aldo, модел "Alvara" и клъч чанта Nancy Gonzalez се явяваха аксесоарите, допълващи тоалета на звездата.

Косата на Виктория бе решена във вълниста прическа, а гримът и бе минималистичен.

Уилол Смит

Дъщерята на Уил Смит и Джада Пинкет Смит демонстрира шикозен вид, прилягащ идеално на младата и весела натура.

Уилол бе облечена в къса бяла рокля от тазгодишната Resort колекция на Chanel, която бе съчетана с късо дънково яке и боти от Chanel, под които сладурски се подаваха жълти чорапки.

Уилол с брат си Джейдан

Селена Гомес

Красавицата зарадва феновете си с нежна и запомняща се визия, включваща изящен топ с пеплум детайли и памучни бели панталонки и двете част от пролетната колекция за 2013 на Oscar de la Renta.

Певицата и актриса бе заложила на ефектни аксесоари, а именно сандали на ток от Gucci, модел "Ursula" и клъч чанта от Diane von Furstenberg.

Вълниста прическа и бижута от Dana Rebecca Designs and Melinda Maria придаваха завършващ щрих на визията на звездата.

Кейти Пери

Певицата бе облечена в сексапилен ансамбъл от последната пролетна колекция на Herve Leger by Max Azri, който се открояваше с пленително ретро-шик излъчване.

Изчистени черни обувки на ток от Christian Louboutin допълваха тоалета на Кейти.

Зандая Колеман

Звездата, участваща в продукцията на Disney Channel "Shake It Up", изглеждаше великолепно в нежна рокля от тазгодишната пролетна колекция на Alice + Olivia, която бе съчетана със син пуловер, малка клъч чанта и ефектни кафяви обувки на ток.

Дългата гъста коса на звездата бе стилизирана в свободно пусната вълниста прическа.

Ашли Тисдейл

Ашли се появи, облечена в богато украсена рокля от пролетната колекция за 2013 на Rafael Cennamo, която се допълваше от клъч чанта и сандали от Jerome C. Rousseu, модел "Popp".

Фърги

Фърги разходи бременно коремче по червения килим, облечена в цветна рокля от миналогодишната колекция на Mary Katrantzou.

Сандали в неоново жълто и клъч чанта с кристали Swarovski бяха аксесоарите, на които певицата бе заложила.