Автор
Woman.bg

На коя й отива повече: Миранда Кер или Мара Брок Акил?

Пролетно-лятната колекция на Peter Pilotto е изпълнена с уникални принтове. Геометричните и абстрактни изображения се комбинират с детайли в солидни наситени цветове. Истинска лятна експлозия.

Кройките за сметка на принтовете са семпли и изчистени. Гладки цветни щампи преливат в релефни изображения, създадени с мъниста, пайети и кристали.

Приятно изненадани сме от колекцията, а някои от най-известните и красиви дами направо луднаха по неговите творения. Всеки един модел придава женственост и дълбочина на всяка една дреха.

Миранда Кер бе първата красавица, която се бе спряла на дреха от колекцията му, разкриваща няколко измерения – всички, изпълнени с наситен цвят и абстрактни форми.



Ангелът на „Victoria's Secret” за пореден път демонстрира уникален моден усет.

Нека ви припомни, че само преди месец австралийската манекенка стана посланик на гореща телефонна линия за деца.

Супермоделът, която има малък син от съпруга си Орландо Блум, стана посланик на благотворителната линия, която осигурява безплатно консултиране на младежи на възраст между 5 и 25 години.



За радостното събитие манекенката изглеждаше страхотно – изпълнена с позитивна енергия и голяма умискв на лицето. Тя бе комбинирала дрехата с елегантни обувки на Gucci, модел „Alyssа“.



"Всички ние имаме трудни дни, всички минаваме през различни предизвикателства в живота си, за които имаме нужда от съвет. Искам да насърча младите поколения да вярват в себе си", каза Миранда.



Същата дреха попадна и върху перфектното тяло на Мара Брок Акил по време на събитието „ 6th Annual Black Women“, което се състоя в Бевърли Хилс преди седмица.

Тесни в горната си част и разкроени или камбановидни в долната, моделите на Peter Pilotto създават усещане за дълбочина и движение.



Телевизионната водеща и продуцент бе съчетала дрехата със сандали на Jimmy Choo и дамска чанта на Alexander McQueen, модел „Twin Skull”. Това е любимата дамска чанта на жените през този сезон.

Гласувайте в анкетата по-долу за вашата фаворитка!!!