Ако се чудите какво е общото между Кейт Мос, Салма Хайек и принцесата на Йордания Рания, отговорът е много прост – чантата от Yves Saint Laurent модел "Bety".

Изящният аксесоар е част от последната пролетно-лятна колекция на бранда, която е дело на новия креативен директор на френската модна къща - 43-годишният Хеди Слиман.

През март миналата година талантливият Слиман ,спечелил си възхищението на величия като Жан-Пол Готие, замени от този пост италианеца Стефано Пилати.

Но нека се върнем към предмета на днешната ни статия – чантата "Bety", която на бързо след появата си се превърна в любим на редица звезди аксесоар.

И все пак като най-отдадени почитателки на елегантния аксесоар се доказаха гореспоменатите известни дами, а именно Кейт Мос, Салма Хайек и принцеса Рания, които засвидетелстваха безвъзвратната си любов към стилното творение на Yves Saint Laurent, избирайки го многократно за допълнение към ежедневните си и вечерни визии.

Няма да е пресилено ако определим клъч чантата за истински дизайнерски шедьовър.Красива, с класно и пленително излъчване тя е на път да се превърне в иконична чанта от рода на Chanel "2.55".