С настъпването на пролетта решихме да помечтаеем за симпатичните градински партита, които ни очакват веднага щом се затопли.

Сигурно неведнъж сте виждали в градините на ваши съседи и приятели или пък в някои заведения плетени мебели, които са изключително удобни за посядане на открито.

Едно от предимствата на тези мебели е, че нямат сглобки. Всички елементи са свързани един с друг и направени от едно стъбло. Например кракът на стола може да тръгне от земята, да мине по цялата дължина на стола, да образува облегалка и да завърши на друг крак, намиращ се от обратната страна. Тази особеност на материала позволява на дизайнерите да реализират най-смелите си фантазии.

Мебелите от ратан се вписват хармонично във всеки тип интериор. Добре обзаведеното градинско пространство ще ви даде възможност да организирате незабравими детски партита, рождени дни, пикници и семейни вечери.

Трябва да споменем и това, че всичките мебели се правят ръчно. Все още не е измислен фабричен начин за производството им. Затова можете да разчитате, че сте получили уникален дизайнерски продукт. Той може да има свой аналог някъде, но няма да повтаря дизайна на сто процента.

Ето и няколко специални предложения за градината, които подбрахме специално за вас:

Ратанов сет MIRADOR

Ратанов комплект WELL

Ратанов диван BAHIA

Ратанов шезлонг SIESTA

Ратанов шезлонг JYOTI

Ратанова гарнитура CHOIS