Автор
Woman.bg

Наоми Уотс не би носила червено на червения килим

Наоми Уотс отказва да носи червени рокли на червения килим.

44-годишната актриса смята, че яркият цвят не й отива, защото русата й коса я загрозява всеки път, когато облече червена рокля.

"Не бих носила червено на червения килим...Не мисля, че блондинките изглеждат добре в червено. Този цвят е подходящ за тъмнокоси момичета и за момичета с тъмна кожа. Винаги си мисля, че изглеждам зле в червено", сподели звездата пред сп. "People".



Актрисата все пак се появи наскоро с червена рокля на Zac Posen, но казва, че я е избрала, защото в нея имало много различни цветове. Преди време Наоми сподели, че не би си направила пластична операция, защото смята, че това ще ограничи ролите й като актриса.

"Никога не казвам никога и със сигурност няма да съдя никого, но повечето героини, които играя, преминават през някакво емоционално сътресение, така че моята работа изисква от мен да имам израз на лицето си. Ако лицето ми замръзне, какво право имам да играя тази роля? Всички жени, които не са направили нищо на лицето си, все още могат да играят прекрасни роли. Аз играя жени с богат живот, а колкото по-дълъг е той, толкова по-дълбоки са бръчките", заяви Уотс.