Автор
Woman.bg

Селена Гомес и Ева Мендес покориха телевизионния екран

Несъмнено Дейвид Летърман е едно от най-популярните телевизионни лица на Америка, а шоуто му може да бъде определено като истински културен феномен.

В предаването на известния комик и водещ гостуват – политици, писатели, актьори и други знаменитости от света на съвременния шоубизнес, а преди броени дни в "Късното шоу на Дейвид Летърман" гости за пореден път бяха красивите и талантливи звездни дами Селена Гомес и Ева Мендес.

На 18-ти март Селена Гомес се появи в шоуто на легендарния водещ, за да промотира най-новия филм с нейно участие Spring Breakers.

За случая тя бе подбрала ефектна визия, затвърждаваща промяната й от сладка тийнейджърка в магнетична млада дама.

Селена бе облечена във впечатляваща рокля с мини дължина от последната есенна колекция на Emilio Pucci и черен блейзър от Dolce & Gabbana.

Изчистени черни обувки на ток от Brian Atwood, модел Nico допълваха тоалета на актрисата и певица.

Косата на Селена бе прибрана в небрежна опашка като по този начин се разкриваше красивото лице на звездата, което бе с нежен и минималистичен грим.

На следващия ден във вечерното предаване на Дейвид Летърман се появи и актрисата Ева Мендес. За гостуването си в шоуто екзотичната хубавица бе заложила на визия, комбинираща в себе си сексапилното и стилно излъчване.

Тонизираното тяло на Ева бе украсено от великолепна рокля с животински принт от Dolce & Gabbana.

Дизайнерската дреха бе допълнена от тъмнозелен колан, дълги ботуши на ток и очила с цветни рамки от Thierry Lasry.

Секси успешната половинка на Райън Гослинг демонстрира достойна за възхищение визия, пленяваща с женственост, класа и елегантно очарование.