Автор
Woman.bg

100 Кила вкара разговори с фенове в новия си албум

Телефонът звъни, 100 Кила вдига: “Кой е?” Отсреща непознат женски глас отговаря: “Майка ти е”.

Без да се смути ни най-малко, рапърът започва да води дружески разговор. Непознатата е фенка, решила да оригиналничи, а с този диалог започва новият албум на 100 Кила ZL10, пише “24 часа”.

Отдавна варненският изпълнител има навика да записва някои от разговорите си с почитатели. Звънят му денонощно, а много от тях са страшно забавни. И след като събира доста богата колекция, решава да използва част от хитовите разговори в новия си албум. Пуска ги едно към едно между отделните парчета. В тавата вкарва излиянията на напориста девойка, която настоява да се видят и се интересува дали ще се позабавляват. Добавя и поздравленията за някакъв празник на весела и сериозно подпийнала компания.

Албумът трябваше да излезе преди седмица, но смяната на правителството осуети плановете на рапъра. За да се издаде дискът, е необходим подписът на зам.-министър на културата. Така че до броени дни рапърът се надява новите му парчета да са на пазара.

В тавата са включени 15 песни, които е селектирал измежду 40 напълно готови свои изпълнения. Вътре влиза общият му проект с Бобо “Виновен” и дуетът му с Маги Джанаварова “Моето радио”.

Първият сингъл “Каймака” пък е направен последен от всички, при това за по-малко от седмица. Вече е сниман и клипът към него, който се очаква да се завърти съвсем скоро. Лентата е доста мрачна и различна от всичко, което е правил досега 100 Кила. Снимат на Централните софийски гробища, освен това наемат най-лъскавата катафалка в столицата - “Кадилак”.