Автор
Woman.bg

Смразяващо великолепен роман - "Кървави корени"

Личният живот на Александра Кларксън е много объркан. Тя има сложни отношения с емоционално нестабилната си майка – Патси, която е единствената й близка роднина.

Младата жена няма и нормална романтична връзка, защото продължава да се вижда с бившия си съпруг. А напоследък е преследвана от странни кошмари, изпълнени с ритуални кръгове, хора с качулки и плач на бебе.

Най-неочаквано майката на Алекс се самоубива. В дома й дъщеря й открива статия за намерени останки на бебе в долината Сонома.

Последното обаждане на Патси е било до разследващия случая детектив и Александра веднага се свързва с него. Така тя разбира, че преди 25 години майка й е била женена за наследника на прочута винарска изба. Освен това Алекс научава, че те са имали син – неин полубрат, – който е бил отвлечен като бебе. Полицията смята, че откритите останки са именно неговите.

Шокирана от разкритията, Алекс заминава за Сонома, за да разбере истината за миналото на майка си и своите корени. Това минало обаче крие страшни тайни, чието разбулване ще превърне кошмарите в реалност.

Автор: Ерика Спиндлър
Издателство: Хермес
Цена: 11.86

"Когато някой ми разкаже история, без значение колко безобидна е тя, имам способността да я пречупя и предам по доста плашещ начин. Опитът ми показва, че тайната се крие в това да не споделям своите версии с хората, разказали ми историята. Когато го направя, те сякаш започват да ме отбягват."

Ерика Спиндлър

Отзиви за книгите на Ерика Спиндлър

Всяка книга на Спиндлър е увеселително влакче на ужаса! Подгответе се да осъмнете с отворена книга пред себе си!

Лиза Гарднър, бестселъров автор на „Ню Йорк Таймс“

Ерика Спиндлър знае как да накара читателите си да тръпнат в очакване, да се страхуват заедно с героите и да гадаят всеки следващ ход на злодеите.

Списание „Стар“

Романите на Спиндлър заслужават място в библиотеката на всеки.

„Ивнинг Телеграф“