Превърнете домът си в място, където можете да прекарате повече време заедно.

Създайте в домът си мултифункционално пространство, където може да съчетаете заниманията на цялото семейство: да релаксирате, да гледате телевизия или децата да играят. Ето няколко дизайнерски идеи, как да го постигнете.

Изберете достатъчно голям, удобен моулен диван в неутрални цветове. Нахвърлете няколко декоративни възглавнички с меки текстури за максимален комфорт.



Изберете спокойна и неутрална цветова схема, която ще ви даде релаксиращото усещане в стаята, пише doma.bg

Подберете мебели, които имат много приложения, като отоманки, които могат се използват както за сядане, така и като масички за кафе. Съхранявайте със стил, като комбинирате мебелите, така че да ви дават възможност за скриване на детските играчки в края на деня или всякакви дребни предмети.



Всички специалисти съветват да намерите фокусната точка в стаята. Да кажем, че това е телевизора, можете да го фиксирате, като около него поставите модулна етажерка за да съхранявате често използваните DVD-та и CD-та. Поставете на най-ниското ниво нещата от които се нуждаят децата, така че да имат лесен достъп до тях, без да се нуждаят от помощ.

Използвайте стилни кутии за съхранение на по-високите рафтове, за да скриете нещата, които не се използват всеки ден.

Една голяма трапезна маса, която събира цялото семейство е чудесно решение, стига разбира се да имате място и за нея. Освен за похапване, може да я използвате и като бюро, когато имате нужда.

Дългите завеси с тежък текстил, ще пазят светлината и студът вън от вашият дом, като добавят едно стилно докосване и елегантност в стаята.