Отскоро сладураната Селена Гомес е със статус необвързана и се наслаждава на свободата. За изненада обаче на множеството тийнейджъри, които въздишат по нея, тя признава, че не я канят често по срещи.

Красавицата разкрива още, че жените от звездния небосклон, които я вдъхновяват са Рейчъл Билсън, Гуинет Полтроу и Чарлийз Терон.

* Рейчъл Билсън

Мис Гомес признава още, че не се определя като грозно момиче, но в никакъв случай не може да се определи като перфекционистка, когато става въпрос за външния й вид, пише lifestyle.bg

Не ми пука как изглеждам, не ми пука изобщо", заявява мис Гомес, но някак звучи странно, имайки предвид че певицата изглежда винаги много добре.



Отношенията на Селена с бившия й приятел е обект на огромен медиен интерес. Въпреки че връзката им е вече в миналото, тя все още вярва в любовта.



"Да, вярвам в любовта. Все още съм едно от тези момичета... Повечето ми приятели също вярват в любовта. Тези дни излизах с Кейти Пери. Тя е забавна и невероятна. Хубаво е да видиш, че някой по-голям от теб още вярва в любовта. Тя е погълната от нея и аз смятам да бъда така. Вярвам в случайности от сорта на: „О, ние се срещнахме в Starbucks, споделя брюнетката.

На въпроса дали по някакъв начин връзката й с Бийбър я е направила по-интересна за хората, тя отговаря: „Това не беше фактор за мен, защото не можеш да контролираш вниманието на медиите.

За мен любовта ми си беше нормална'', разкрива Гомес и допълва: ''Разбира се, като гледаш Джей Зи и Бионсе, си казваш : О, Боже, те са перфектни един за друг", но в края на деня тяхната любов е като на всички останали двойки".