Модна марка "M2Malletier" представи първата си колекция през септември миналата година и от тогава насам женското испанско дуо (Мелиса Лосада, 28 години и Марчела Велез, 26 години) не спират да изкачват стълбата на успеха. Те се запознали по време на следването си в "Parsons" в Ню Йорк и поглеждайки техните творения сме сигурни, че ще чуваме и виждаме още много от тях!

Идеята им е била да създадат дамска чанта, която да се отличава с оригинален дизайн и практичност. Е, според нас са успели!

Дизайнерките били вдъхновени от ненатрапчивата романтика на Франция – жадувана, обичана и преследвана. Също така и от архитектите Ricardo Bofill и Jean-Michel Frank.

* Мелиса Лосада и Марчела Велез

Основното нещо, върху което пада акцента на чантите е металната дръжка, която се вписва идеално в дизайна на аксесоара. Изискана, семпла и различна - тази дамска чанта би допълнила по един уникален начин всяка дамска визия.

"Беше ни омръзнали да виждаме навсякъде едни и същи дръжки на дамски чанти. Скучни и неудобни! Затова решихме да си проектираме наши си дръжки, по наш дизайн и вкус“
, сподели Мелиса.

* Мира Дума

Цената на един аксесоар е от 1,200 to $1,600.

Мелиа и Марчела се надявам следващата година да представят и първата си колекция обувки, но за сега са се фокусирали върху есенно-зимната колекция дамскиа чанти за 2013-2014-а.

Допада ли ви тази чанта, дами?