Хубавицата е новата участничка в риалитито "Дом 2", което е тамошният вариант на Big Brother.

И макар че биографията й е пълна с неясни факти, из мрежата циркулират кадри на личните й документи. На тях пише, че е родена на 22 юли 1989 г. в Бургас, а истинското й име е Марта Георгиева.

Според информацията, обикаляща виртуалното пространство, нашенката и родителите й се преместили в Германия.

Влизането й в предаването обаче разбуни духовете, защото красавицата успя веднага да заформи любовен триъгълник. Съвсем естествено това много зарадвало продуцентите на формата и накарало братушките да започнат да любопитстват около личния й живот. Много скоро се появявали и куп провокативни голи снимки на красавицата.

Една от най-горещите теми, свързани с Марта, е нейното благосъстояние.

Тя признава, че взима доста добра заплата - някъде около 3000 евро. Освен това има и собствен бизнес - магазин. Преди да влезе в телевизионни проект се е занимавала с продажба на дизайнерски дрехи, с което се обяснява и нейното богатство.

Истинска завист обаче предизвика луксозното возило на Георгиева на стойност 5.5 млн рубли. Руските клюкари предполагат, че колата й е подарък от някой млад господин.

Като оставим произхода на богатството й, трябва да отбележим, че Марта е част от музикалната група "Монако". Участвала е в проекта "Ти си супермодел 4" през 2007 г., но не успява да победи. Три години по-късно обаче става трета подгласничка на конкурса "Мис Москва".

Източник: blife.bg