Рекламният каталог с аксесоари за пролет 2013 на шведския бранд H&M се появи днес в интернет пространството, подготвяйки ни за предстоящото посрещане на цветния сезон.

Divided Accessories отправя своя комплимент към младите дами, които обичат да експериментират с цветни десени, млечни цветове, метали, капси, множество тънки гривни и коркови подметки.

Аксесоарите не са твърде претенциозни и не ви задължават да подбирате облеклото си спрямо тях. Тъкмо обратното!

С тях можете да допълните почти всяка своя визия по свеж и впечатляващ начин.

H&M винаги са взаимствали идеи от стила на улицата и никога не са се стремели да създават неповторими и иновативни дизайни. Това е и тайната им за успех.

В случая, всички аксесоари от последната им колекция са вдъхновени от любими модели шапки, бижута и обувки на дамите по света.

Живите цветове и принтове върху шапките не са новост за почитателите на модата, нито пък характерните за творчеството на Карл Лагерфелд яки-колиета.

Металните бижута са представени във впечатляващо големи размери, а множеството тънки гривни, наредени до безкрай по ръката, са стилна идея, родена още преди няколко сезона.

Целите подметки са едни от най-популярните модели обувки сред младите момичета, които умеят да ценят качества като удобство и разкош, събрани в едно.