Често срещано явление в света на богатите и известните е появата на невероятен дизайнерски аксесоар, който набързо спечелва любовта на холивудските дами. Но ето, че в този случай покорителят на звездните сърца е не някоя чанта или чифт шикозни обувки на ток, а секси сиви дънки.

Въпросните дънки, украсили телата на редица знаменитости, сред които тези на Джесика Алба, Дженифър Лорънс и Селена Гомес, са дело на J Brand 811 - модна марка синоним на класни, качествени и добре изглеждащи дрехи от деним.


Преди няколко дни на летище Шарл дьо Гол в Париж чаровната Джесика Алба бе забелязана с въпросните дънки модел Kingdom Destruct в съчетание със синьо палто с двойно закопчаване от Sportmax, лилава чанта от Jimmy Choo, модел Rebel, черни боти на ток, черна шик шапка с периферия и чанта за багаж от Gerard Darel, модел Plum.

Летището, но този път английското Хийтроу, се превърна в своеобразен моден подиум и за сладураната Джесика Лорънс, която демонстрира стилна ежедневна визия, състояща се от сивите дънки от J Brand 811, ефектно палто с кожени ръкави, тъмнолилава шапка с периферия, черни боти на ток и сива чанта за път.

Селена Гомес от своя страна пък бе комбинирала дънките с ефирна черна риза, чанта с ресни и черни велурени обувки на ток и слънчеви очила.