Автор
Woman.bg

Първите седем стъпки по пътя към родителството

На 9 март в Сердика Център, София стартира проекта "Първите седем стъпки по пътя към родителството", където жените ще могат да се срещнат със специалисти в различни области, да получат отговори на най-често срещаните въпроси и да обсъдят важни теми. И не на последно място, ще се срещат с други бъдещи майки, което винаги е приятно, полезно и отпускащо.

За да бъде максимално удобно за всички желаещи да го посещават, Училището ще бъде безплатно и ще се състои през почивните дни в няколко поредни седмици. Всяка лекция ще има отделна, предварително определена тема, като след това ще има възможност за задаване на въпроси към специалистите.

Смятаме, че това ще бъде приятен и полезен момент за всички, който ще се очаква с нетърпение, заради полезната информация, непринудената атмосфера и споделянето на емоциите, съпътстващи това радостно събитие – очакването на ново бебе.

Програма:

9 март - Йога за бременни – Росица Божкова-Пурна, Арт Йога Студио „Янтра”
10 март - Грижа за кожата по време на бременност. Първи грижи за бебето - д-р Надежда Хаджиева, специалист-дерматолог, МБАЛ „Токуда Болница София”
23 март - Обезболяване по време на раждане - д-р Даниела Гълъбова, анестезиолог, СБАГ Св. Лазар
24 март - Изследвания по време на бременност. Биохимичният скрининг - д-р Рада Станева Геномна лаборатория, д-р Веселина Колева, началник Клинична лаборатория, МБАЛ „Токуда Болница София”
30 март - Трудови правоотношения бременна -работодател - адв. Деница Арнаудова
31 март - Раждане с дула - Олга Дукат, сертифицирана дула и инструктор за подготовка за раждането към Childbirth International
6 април - Хранене по време на бременност - д-р Емилия Казълова, специалист-диетолог, СБАГ Св. Лазар

Всяка лекция ще започва в 12.00 часа и ще е с продължителност 60 минути: 45 мин. лекция + 15 мин. време за въпроси.

Място на провеждане: Сердика център, София, бул. “Ситняково” 48