Автор
Woman.bg

Джесика Симпсън се издаде, че очаква момченце

Досега певицата упорито отказваше да разкрие пола на второто ѝ дете, като само загатваше, че има предчувствие, че ще бъде момче.

По време на гостуването си в предаването на Джими Кимел Джесика се изпусна и без да иска разкри, че очаква мъжка рожба.

„Странното е, че никога не съм предполагала, че може да ми се повдига от кренвирш.“

След което се изсмя и добави - „Е, май, че току-що казах на целия свят, че чакам момче!“

Ние не схванахме връзката между кренвирша и момченцето. Добре де, имаме разни предположения, но не се наемаме да ги изпишем на всеобщ прочит.

Още самопризнания дойдоха от Симпсън, която сподели в шоуто но Елън Дедженърс, че била шокирана, когато научила, че е бременна отново само 10 месеца след раждането на първото си дете.

Симпсън и годеникът й Ерик Джонсън очакват второто си дете по-късно това лято, но признават, че не са планирали да направят братче или сестриче на 10-месечната им дъщеря Максуел Дрю толкова скоро.

"Определено бяхме изненадани", каза блондинката, която напълня много по време на първата си бременност. Сега обаче звездата обясни, че се чувства много по-различно и не качва толкова много килограми. За разлика от преди, когато кипяла от енергия, сега се чувствала доста изтощена.

Въпреки че годеникът й не се интересува от излишните килограми, изпълнителката се зарече този път да внимава с теглото. Опитвам се да ям по-здравословно и да взимам по-мъдри решения", каза тя.