Всеки от нас е бил поне на една сватба през живота си. Тайничко на ум сме създавали списъци с положителните неща, които харесваме и тези, които не са по наш вкус.

Опитвали сме се да видим близкото или далечното бъдеще, като сме правили сложни математически изчисления за рисковете, за планирането, за идеалната рокля, списъка с гости и много други огромни подробности. Накрая се опитваме да си представим каква ще е собствената ни сватба и пак не успяваме да я видим ясно, защото имаме толкова много идеи, а те не винаги са съчетаеми.

А защо да не откраднем нечия чужда сватба? Да, в буквалния смисъл. Питате се как ще отговаря на вашия индивидуален бюджет и представа.

Предлагаме ви да потърсите в Интернет американското предаване „Tori and Dean sTORIbook weddings” и да почерпите няколко идеи от него.

Каналът Oxigen ни предлага да споделим един от най-хубавите моменти на влюбените, които буквално ни разказват какво, къде и как искат. Водещите, Тери и Дийн, щастливо женени от четири години, се опитват да им дадат точна, дори по-прекрасна реализация на мечтите им. Те се срещат с двойките като се опитват да опознаят всеки поотделно, да намерят най-специалните им желания и да ги комбинират, така че сватбата да е късчета любов от двамата. Актуална максима и тук е: „Детайлите са от най-голямо значение“.

Всяка от най-малките подробности в сватбата символизира нещо специално за щастливата двойка, което донася романтичния дух на събитието. От сватби край езеро или в спортен салон, с арабска тематика или стил взаимстван от 20-те години сватбите са уникални, каквито са и хората.

Реалитито има собствен сайт, в който са публикувани двойките, за които са се организирали сватби. Накратко можете да се запознаете с тяхната история и защо тя е предизвикателство пред специалистите.

Във всеки епизод можете да видите всеки момент от приготовленията, като кого трябва да наемете за дадена услуга, къде можете да намерите прекрасни винтидж декорации, които няма да изпразнят джобовете ви за месеци наред след сватбата и много други детайли, които обикновено само биха ви натоварили.

Насладете се на приготовлението на сватбата си като не се колебайте, да откраднете, колкото идеи искате от реалити шоуто.