Австралийската красавица, която има син от съпруга си Орландо Блум, показа на феновете си кадър от еротичната си фотосесия с модния фотограф Крис Колс. Нейните гърди са деликатно прикрити на Photoshop.

"Ти си най-добрият, Крис Колс", написа тя под снимката в Instagram.

Миранда Кер определено е изключително красива и харизматична жена.



Сексапилната брюнетка, която е известна с това, че се храни изключително здравословно и обича всичко органично, разкри, че заради майчинството още повече се интересува от правилно хранене.

"Живея според философията, че красотата започва отвътре и полагам усилия да давам на тялото си необходимите му хранителни вещества”, сподели преди време в интервю за сп. Harper's Bazaar.



"Йогата е в основата на моето здраве. Дори ако тренирам само 10-15 минути, това ми помага да възстановя вътрешния си баланс, да се съсредоточа, както и да подобря цялостната си сила. След което правя няколко клякания за дупето и бедрата ми", категорична е тя.

Въпреки стриктната си диета и фитнес режим, Миранда казва, че все още спазва специално правило, за да може да си угажда.



"Аз спазвам правилото 80% добра храна и 20% угаждане, което работи перфектно за мен и моето тяло. Обичам храната и ми харесва да си похапвам свежи органични продукти. Пия топла вода с лимон всяка сутрин, а също така пречистена или алкална вода през целия ден. От 12-годишна също пия по два пъти на ден таитянския сок от нони", разкрива Кер.